Microsoft maakt nieuwe Game Pass games voor juli bekend

News
woensdag, 05 juli 2023 om 17:30
xbox game pass diciembre 2020f1604308924
Microsoft heeft de nieuwe games voor Game Pass bekendgemaakt voor het begin van juli. Bijzonder is de (hernieuwde) toevoeging van GTA V, maar er is meer!
Het is inmiddels juli, dus hoog tijd voor de nieuwe toevoegingen aan Game Pass! Microsoft heeft de games bekendgemaakt die begin juli naar de games abonnementendienst zullen komen. Bijzonder daarbij is de hernieuwde toevoeging van Grand Theft Auto V, die al eerder op de dienst geweest is. Daarnaast is Exoprimal een game die zeker de aandacht trekt. De hele line-up voor de eerste weken van juli bestaat uit negen games.

In de eerste weken van juli worden de volgende games toegevoegd aan Game Pass:
  • Vandaag: Grand Theft Auto V (Cloud en console)
  • Vandaag: Sword and Fairy: Together Forever (Cloud, Console en PC)
  • 6 juli: McPixel 3 (Cloud, Console en PC)
  • 11 juli: Common’hood (Cloud, Console en PC)
  • 11 juli: Insurgency: Sandstorm (PC)
  • 14 juli: Exoprimal (Cloud, Console en PC)
  • 18 juli: The Cave (Cloud, Console)
Daarnaast zal er op 18 juli een game preview verschijnen van Techtonica
Ook komen er diverse DLC pakketten beschikbaar voor bestaande games. Zo kunnen racers in Forza Horizon 5 in pink style over de wegen van Mexico scheuren met de Barbie Pack, met de 1956 Chevrolet ‘Barbie Movie’ Corvette EV en Ken’s 2022 GMC ‘Barbie Movie’ HUMMER EV Pickup.
Andere toevoegingen zijn de FIFA 23 Women’s World Cup, Hi-Fi Rush: Arcade Challenge! Update, Wo Long: Fallen Dynasty – Battle of Zhongyuan DLC en Sniper Elite 5: Kraken Awakes DLC.
tw comingsoon 7t coming soon 75f1688567000

Deze games verlaten Game Pass in juli

Helaas verdwijnen er ook elke maand weer games uit Game Pass. Wil je deze games nog spelen, dan heb je tot 15 juli de tijd om die te spelen, daarna zijn ze niet meer beschikbaar. Dit zijn de games die op 15 juli verwijderd worden uit Game Pass:
  • Exo One (Cloud, Console en PC)
  • PAW Patrol The Movie: Adventure City Calls (Cloud, Console en PC)
  • Spelunky 2 (Cloud, Console en PC)
Game Pass is een uitstekende manier om op je Xbox Series X/S of PC nieuwe games te ontdekken. Voor een vast bedrag per maand of jaar krijg je toegang tot een enorme bibliotheek aan games om te spelen. Elke maand wisselt de samenstelling van het aanbod. Zo verdwijnt er elke maand een aantal games, maar komen er ook weer nieuwe games bij.
Zo kun je letterlijk games proberen die je misschien eerder nooit gekocht zou hebben. Het verbreedt dan ook zeker je horizon! Bovendien heeft Microsoft beloofd om games van de eigen studio's direct bij lancering meteen via Game Pass beschikbaar te maken. Zo zullen Game Pass abonnees later dit jaar meteen met Starfield aan de slag kunnen, zodra die uitkomt.