ING storing geeft problemen met mobiel bankieren

News
woensdag, 14 september 2022 om 11:05
ING lijkt momenteel last te hebben van een storing. Dat is te zien op Allestoringen. Gebruikers maken vooral meldingen van problemen met inloggen en mobiel bankieren.
ING heeft vanochtend last van een storing. In het laatste half uur is het aantal meldingen op Allestoringen in rap tempo omhoog gegaan naar een piek van ruim boven de 500 meldingen. ING zelf maakt er nog geen melding van.
Het lijkt erop dat de meeste klachten gaan over het inloggen op de app. Dat wil alleen niet zeggen dat internetbankieren via het web vlekkeloos werkt. Ook met overboeken en algemeen inloggen worden problemen gemeld.
Deze klachten lijken nog niet te zijn opgemerkt door ING zelf. Meestal reageert ING via Twitter snel op klachten. Ook nu zijn er klachten te zien van klanten die niet kunnen overboeken, maar de meeste daarvan zijn een stuk ouder dan het moment waarop de huidige piek op Allestoringen begon.

Wanneer is de ING storing verholpen?

Het is momenteel nog niet duidelijk wanneer de storing verholpen zal zijn. Het aantal meldingen lijkt alweer te dalen, dus het kan zijn dat er sprake was van een kort probleem dat snel verholpen kon worden. Aan de andere kant gebeurt het ook dat er ineens een tweede, soms hogere piek volgt.
Voor nu lijken de problemen in ieder geval niet groot genoeg voor ING om er publiek aandacht aan te besteden. Mocht je nu problemen ondervinden, dan is het verstandig om het af en toe opnieuw te blijven proberen. Mocht het nog heel lang duren voor iets het weer doet, dat kun je altijd nog contact opnemen met ING, bijvoorbeeld via Twitter, of via de website.

Populair Nieuws