Helaas: deze feature krijgt Hogwarts Legacy niet

News
maandag, 05 september 2022 om 9:00
hogwarts legacyf1673674949
Hogwarts Legacy belooft een vrij complete Harry Potter-ervaring te worden. Toch is één belangrijk onderdeel van de Harry Potter-boeken niet aanwezig in de game. Spelers kunnen helaas geen Zwerkbal spelen.
Harry Potter is op veel manieren een belangrijke persoon in zijn eigen boekenreeks. Hoewel de wereld er niet vanaf hangt is Harry bijvoorbeeld een bijzonder getalenteerd Zwerkballer. Maar mocht je graag zelf een glansrijke carrière als Zoeker willen beginnen in Hogwarts Legacy, hebben we slecht nieuws.
Zwerkbal is namelijk geen speelbaar onderdeel van Hogwarts Legacy. Dat is bevestigd op een geüpdatete FAQ-pagina over de game. Je kunt wel op een bezem vliegen en er zijn uitdagingen op de bezem, maar er is geen speelbaar Zwerkbal.
Vroeg beeldmateriaal deed wel vermoeden dat je Zwerkbal kon spelen. Daarin was bijvoorbeeld het sportveld te zien en liepen er leerlingen rond in Zwerkbal-uitrusting. Het ontbreken van de sport zal voor sommige fans dan ook een teleurstelling zijn.

Waarom zit er geen Zwerkbal in Hogwarts Legacy?

Avalanche Software en Warner Bros. laten helaas niet weten waarom er geen Zwerkbal in de game zit. Het is goed mogelijk dat dat teveel extra werk was geweest. De game is ook zonder Zwerkbal al een poos in ontwikkeling geweest en is al vaker uitgesteld. Op het moment staat de release gepland voor 10 februari 2023.