Sony verrast met een PlayStation State of Play vanavond!

News
dinsdag, 13 september 2022 om 9:30
state of play september 13f1663053345
Sony kondigt normaal niet heel ver van tevoren een nieuwe State of Play aan, maar dit keer verrast de uitgever iedereen. Een nieuwe PlayStation showcase staat namelijk vanavond al op de planning!
Om de zoveel tijd wordt er een State of Play georganiseerd door Sony, om alle gamers op te hoogte te houden wat er allemaal speelt op het gebied van PlayStation. Dat is vanavond ook weer het geval, hoewel het een latertje wordt. Via Twitter heeft Sony namelijk een nieuwe State of Play aangekondigd, die van start gaat om middernacht.
Tijdens de showcase zullen er 'nieuw reveals en updates' komen voor de PlayStation 5, PlayStation 4 en PlayStation VR2. Er zullen maar liefst tien aankomende games worden getoond in ongeveer twintig minuten. Een speciale focus gaat uit naar de Japanse partners, maar er zullen ook titels getoond worden van 'ontwikkelaars over de hele wereld'.

Wordt er een nieuwe game getoond tijdens State of Play

Mogelijk kunnen PlayStation-fans vanavond ook uitkijken naar een aankondiging van een nieuwe game. Er gaat namelijk een gerucht dat voor het einde van de maand een grote nieuwe PlayStation game onthuld zal worden. Het gaat daarbij om een gloednieuw IP. Een beter moment dan een State of Play is er natuurlijk niet.
Een nieuwe aankondiging zou ook zeker niet verkeerd zijn. Sony heeft namelijk niet veel eigen titels meer op de planning staan na de release van God of War Ragnarok en Final Fantasy 7 Crisis Core de komende maanden. Even afwachten dus wat de uitgever allemaal gaat tonen vanavond.