Update - Enorme Cyberpunk 2077 patch 1.2 moet meeste problemen oplossen

  Spelers hebben er lang op moeten wachten, maar binnenkort zullen de meeste problemen in Cyberpunk 2077 worden opgelost met Patch 1.2. CD Projekt RED heeft nu de lange lijst aan veranderingen die de enorme update met zich meebrengt bekendgemaakt.

  Update - Patch 1.2 nu te downloaden

  CD Projekt RED had eerst nog een releasedatum gegeven voor wanneer we patch 1.2 kunnen downloaden, maar de Poolse studio lijkt dezelfde dag de update nog vrij te hebben gegeven. Op Steam is de patch nu namelijk te downloaden voor Cyberpunk 2077. De grootte van de update laat ook goed zien hoeveel veranderingen er worden doorgevoerd, want de patch is ruim 28GB groot!

  Origineel bericht

  De lancering van Cyberpunk 2077 was allesbehalve ideaal. De PC-versie van de game werd goed ontvangen - hoewel ook die versie de nodige problemen had - maar na release bleken de PlayStation 4 en Xbox One versies nagenoeg onspeelbaar te zijn. Het kwam zelfs zo ver dat Sony de game van de PS Store heeft gehaald en CD Projekt RED heeft meerdere rechtszaken aan haar broek hangen van ontevreden aandeelhouders.

  De Poolse studio heeft beloofd alle problemen te gaan oplossen door middel van een paar grote updates. De eerste patch is in januari uitgekomen, maar patch 1.2 moet de meeste problemen gaan oplossen. Die zit er nu echt aan te komen, want CD Projekt RED heeft de lijst van veranderingen nu gedeeld op haar website. Het is een enorme waslijst aan aanpassingen die Cyberpunk 2077 grondig moet gaan veranderen.

  Wat zijn de grootste aanpassingen in patch 1.2?

  Zoals aan de grote lijst is te zien, zal patch 1.2 meer aanpassen dan alleen de technische problemen in Cyberpunk 2077. De enorme update zal veranderingen toepassen van gameplay en quests tot aan de open wereld en de UI. Voor spelers op PC met een AMD videokaart zal de grootste verandering ongetwijfeld zijn dat ook zij nu kunnen genieten van Ray-Tracing, terwijl de vele fixes een godsgeschenk zullen zijn voor gamers op de PlayStation 4 en Xbox One. Spelers met een PlayStation 5 en Xbox Series X zullen nog even moeten wachten op de next-gen upgrade, die in de tweede helft van 2021 moet verschijnen.

  Wanneer patch 1.2 voor Cyberpunk 2077 precies uitkomt op alle platformen is nog niet bekend. CD Projekt RED heeft nog geen officiële releasedatum gegeven, maar nu de patch notes publiekelijk gemaakt zijn, verwachten wij dat deze week de update live moet gaan.

  Dit bericht is op 30 maart 2021 bijgewerkt.

  Cyberpunk 2077

  Verkijgbaar vanaf 10 december 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.