MODOK Stop Motion-serie krijgt nieuwe Iron Man en meer

News
dinsdag, 30 maart 2021 om 13:00
modokf1617091019
Robert Downey Jr. is jarenlang hét gezicht geweest van Iron man, maar hij is nooit de enige acteur geweest die de superheld heeft mogen spelen. In verschillende animatiefilms en -series wordt de stem van Iron Man namelijk al een tijd door andere acteurs ingesproken. De nieuwe stop motion-animatieserie MODOK komt in mei op Hulu en bengt niet alleen een nieuwe Iron Man met zich mee.
De nieuwe Iron Man zal gespeeld gaan worden door Jon Hamm. Hamm is vooral bekend van zijn rol in Mad Men als Don Draper, maar is ook te zien in films zoals Baby Driver, Sucker Punch en de aankomende Top Gun: Maverick.
Hoewel Hamm niet geheel Iron Man, en dus ook Tony Stark, zal gaan overnemen is het wel een grote rol, zeker na alle films waar Robert Downey Jr. in te zien was. Hoewel het niet de eerste keer is dat een andere acteur het personage inspreekt voor een animatieserie, is het nu wel een grote naam die de superheld overneemt.

Meer dan alleen Iron Man

Naast alleen Jon Hamm komen er nog meer grote namen naar de serie M.O.D.O.K. Nathan Fillion spreekt Wonder Man in, Whoopi Goldberg is Poundcakes en Bill Hader heeft de rol van Angar the Screamer en de Leader. Voor M.O.D.O.K. zelf is Patton Oswalt gekozen om de stem in te spreken. Er komt dus een flinke lijst aan nieuwe stem-acteurs voor de animatieserie.
M.O.D.O.K. is vanaf 21 mei te zien op het Amerikaanse platform Hulu met een kleine kans op een toevoeging bij Disney+ Star.