Sony geeft toch refunds voor Cyberpunk 2077

News
vrijdag, 18 december 2020 om 8:30
cyberpunk 2077f1681208905
Cyberpunk 2077 is sinds 10 december uit, maar werkt niet zoals de game zou moeten. Vooral de PlayStation 4 en Xbox One gebruikers hebben problemen met de game. Gamers konden via Sony eerder geen geld terug krijgen, maar nu biedt Sony toch refunds aan via een speciale link.
Dat maakt Sony bekend via haar Ask PlayStation Twitter-kanaal. Via een speciale link, die hier toegankelijk is, kunnen mensen hun geld terugkrijgen voor de aankoop van Cyberpunk 2077 in de PlayStation Store. Als je de link volgt krijg je een speciale pagina waarop Sony aangeeft naar hoge klanttevredenheid streeft. Juist om die reden is de refund van Cyberpunk 2077 mogelijk gemaakt voor mensen die de game digitaal gekocht hebben.
Eerder wilde Sony geen geld retour geven, omdat het beleid dit niet toelaat. Aankopen via de PlayStation Store zijn altijd definitief zodra een download 'gebruikt' is. Cyberpunk 2077 is hierop een uitzondering die gemaakt is omdat de game dusdanig veel fouten bevat dat de game vrijwel onspeelbaar is.

Cyberpunk 2077 ook uit de PlayStation Store gehaald

Sony heeft Cyberpunk 2077 voorlopig ook uit haar digitale schappen gehaald. De game is sinds vandaag niet meer te koop en dat blijft voorlopig ook zo. Sony wil de game in ieder geval niet meer aanbieden totdat de vele bugs en glitches verholpen zijn en de game niet meer 'onspeelbaar' is.
Hoe lang dat duurt is volledig afhankelijk van ontwikkelaar CD Projekt RED. Deze heeft gamers beloofd dat er zo snel mogelijk patches en updates komen voor de game die alle fouten herstellen. De kosten van de reparatie van de game zijn irrelevant volgens de ontwikkelaar. De game heeft nu te maken met allerlei fouten die de game doen crashen, gezichten van NPC's onzichtbaar maakt, de framerate instabiel maken en nog veel meer. Voor een overzicht van de fouten in de game kun je in onze special terecht.

Populair Nieuws