Elder Scrolls Online Stonethorn DLC en Update 27 nu beschikbaar

  Het verhaal van The Elder Scrolls Online Dark Heart of Skyrim Chapter is nog niet voorbij. Die gaat namelijk verder in de Stonethorn DLC en spelers kunnen ook meteen aan de slag met de nieuwe toevoegingen van Update 27.

  Wie Elder Scrolls Online Greymoor heeft gespeeld weet dat de dreiging in het westen van Skyrim nog lang niet voorbij is. Vampieren zijn nog steeds bezig om de provincie te overrompelen en dus moeten spelers nog hard aan de slag in de Stonethorn DLC.

  Twee plekken waar de Gray Host nog duidelijk aanwezig is zijn de Stone Garden en Castle Thorn. Laatstgenoemde is een kasteel waar Lady Thorn de dienst uitmaakt en bezig is met het opbouwen van een nieuw leger aan vampieren. Het is aan de spelers om het bolwerk te infiltreren en achter het geheim van Lady Thorn te komen.

  In de Stone Garden moeten spelers ondertussen de plannen van de doorgedraaide alchemist Arkasis dwarsbomen. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want de wetenschapper heeft zich omringd met vampieren, weerwolven en reusachtige Stone Giants. Voor al je bloed, zweet en tranen zal je wel rijkelijk worden beloond met nieuwe armor sets, achievements en Monster Masks.

  Technische verbeteringen met Update 27

  Samen met de release van de Stonethorn DLC voor The Elder Scrolls Online, komt ook Update 27 online. Deze patch zal nieuwe mogelijkheden toevoegen voor de Housing feature - waar je hier meer over kan lezen - en ontwikkelaar Zenimax Online Studios heeft nieuwe veranderingen doorgevoerd om de performance van de game te verbeteren. Daarmee zullen spelers minder last hebben van crashes en wordt de stabiliteits van de servers verbeterd.

  PC en Google Stadia spelers kunnen vanaf nu meteen met de Stonethorn DLC en Update 27 aan de slag. De DLC kost 1500 Crowns, maar is gratis voor eigenaren van een ESO Plus abonnement. Spelers op de Xbox One en PlayStation 4 moeten iets meer geduld hebben, zij krijgen vanaf 1 september toegang tot de nieuwe content.

  The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

  Verkijgbaar vanaf 9 june 2015

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.