Uitdagende bossfights in Elder Scrolls Online Stone Garden dungeon

  The Elder Scrolls Online krijgt er binnenkort weer een nieuw DLC pakket bij, met twee gloednieuwe dungeons. Voor Stone Garden heeft ontwikkelaar Zenimax Online Studios een aantal pittige bossfights uit de kast gehaald.

  In de Stone Garden dungeon zullen spelers een verborgen laboratorium moeten verkennen, namelijk het hol van de doorgedraaide alchemist Arkasis. De wetenschapper is trouwens niet de enige die aanwezig is in het laboratorium, want onderweg zul je moeten afrekenen met zijn leerlingen, enorme Stone Husks en weerwolven. Gelukkig krijg je wel hulp van Gwendis van House Ravenwatch.

  Naast de ‘reguliere’ vijanden zullen spelers drie verschillende bossfights tegenkomen tijdens hun avontuur in de Stone Garden. Is dat nog niet uitdagend genoeg, dan kan je Hard Mode inschakelen voor alle bazen. Het is de allereerste dungeon in The Elder Scrolls Online die deze feature krijgt, dat vertelt Encounter Lead Mike Finnigan in een blogpost.

  “We hebben van spelers gehoord dat ze graag nog een moeilijkheidsgraad willen hebben in dungeons om zichzelf uit te dagen. In het beoordelen van de Sunspire en Kyne’s Aegis trials en hoe goed die zijn ontvangen, hebben we besloten dat het een goed moment is om deze mogelijkheid om te implementeren in dungeons.”

  Mike Finnigan, ESO Encounter Lead

  Nieuwe armor set te verdienen

  Het verslaan van de talloze vijanden en uitdagende bazen, zal de spelers natuurlijk ook goed belonen. Zo is er een unieke armor set te vinden in de Stone Garden: Kraglen’s Howl. Deze medium armor is ideaal voor spelers die agressief zijn in hun Ultimate gebruik, maar tegelijkertijd ook de Ultimate van hun medespelers willen aanvullen. Daarnaast is er ook een Monster Mask, collectibles en een Achievement te verdienen door het doorlopen van het laboratorium.

  The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

  Verkijgbaar vanaf 9 june 2015

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.