Uitdagende bossfights in Elder Scrolls Online Stone Garden dungeon

News
vrijdag, 14 augustus 2020 om 12:30
elder scrolls online stone gardenf1597399574
The Elder Scrolls Online krijgt er binnenkort weer een nieuw DLC pakket bij, met twee gloednieuwe dungeons. Voor Stone Garden heeft ontwikkelaar Zenimax Online Studios een aantal pittige bossfights uit de kast gehaald.
In de Stone Garden dungeon zullen spelers een verborgen laboratorium moeten verkennen, namelijk het hol van de doorgedraaide alchemist Arkasis. De wetenschapper is trouwens niet de enige die aanwezig is in het laboratorium, want onderweg zul je moeten afrekenen met zijn leerlingen, enorme Stone Husks en weerwolven. Gelukkig krijg je wel hulp van Gwendis van House Ravenwatch.
Naast de ‘reguliere’ vijanden zullen spelers drie verschillende bossfights tegenkomen tijdens hun avontuur in de Stone Garden. Is dat nog niet uitdagend genoeg, dan kan je Hard Mode inschakelen voor alle bazen. Het is de allereerste dungeon in The Elder Scrolls Online die deze feature krijgt, dat vertelt Encounter Lead Mike Finnigan in een blogpost.

Nieuwe armor set te verdienen

Het verslaan van de talloze vijanden en uitdagende bazen, zal de spelers natuurlijk ook goed belonen. Zo is er een unieke armor set te vinden in de Stone Garden: Kraglen’s Howl. Deze medium armor is ideaal voor spelers die agressief zijn in hun Ultimate gebruik, maar tegelijkertijd ook de Ultimate van hun medespelers willen aanvullen. Daarnaast is er ook een Monster Mask, collectibles en een Achievement te verdienen door het doorlopen van het laboratorium.

Populair Nieuws