Gotham Knights: 5 redenen om de Batman game te spelen

Article
zondag, 20 september 2020 om 11:00
the batmanf1613463823
in 2021 zal Gotham Knights gereleased worden. In deze game speel je als alle oude en huidige hulpjes van Batman.

Combat

Batman spellen en combat, een heus liefdesverhaal. Net zoals in de ‘Batman Arkham’ spellen is er in Gotham Knights erg gefocust op het perfectioneren van de combat in het spel. In de trailer kan je al zien dat het er erg soepel uit ziet met mooie bewegingen en fijne wapens. Combat zal ongetwijfeld een enorm onderdeel zijn van het spel. Als wreker kom je er dan ook op een wat agressieve manier achter waar de criminele ondergrond zich verstopt. En ook al strijd je voor het goede, is daar soms een harde hand voor nodig.

Multiplayer gameplay

Een enorme toevoeging aan Gotham Knights is de mogelijkheid om het met je vrienden samen kan spelen, waar ze ook zijn. Een spel samen kunnen spelen is in principe geen heel bijzonder ding, maar in Gotham Knights kan je de de verhaallijn samen spelen. Dit voegt natuurlijk enorm veel toe aan het spel. Waar je de meeste verhalen alleen speelt, is in Gotham Knights de optie om het met zijn tweeën te beleven. Natuurlijk zullen velen het gewoon in hun eentje willen spelen, maar dan kan je het altijd een tweede keer keer spelen met je vriend om het verhaal op een andere manier te zien.

Batman fans opgelet!

Natuurlijk is dit spel, ook al speel je niet als Batman zelf, voor Batman fans een enorm vette manier om nog dieper in de lore te kruipen. Je krijgt een nieuw Batman verhaal te zien en daar speel je zelf een grote rol in. Het verhaal zal natuurlijk ook een enorme rol spelen in de ervaring van het spel. Je speelt als allemaal verschillende helden die allemaal sterk gelinkt zijn aan Batman zelf. Veel grote Batman fans zijn dus ook al bekend met de helden, dus krijg je ook nog eens meer informatie over hen.

Personages

In Gotham Knights heb je de mogelijkheid om met vier verschillende personages te spelen. Ieder van deze vier personages heeft zijn of haar eigen persoonlijkheid. In deze vier persoonlijkheden zit ook veel verschil, ook al strijden zo voor hetzelfde doel. De karakters waar het om gaat zijn Nightwing (de originele Robin), Batgirl (de dochter van James Gordon), Robin (Batmans huidige hulpje) en Red Hood (Een voormalige Robin die botste met Batman). Al deze karakters hebben buiten verschillende eigenschappen ook nog eens verschillende wapens. Dat zorgt ervoor dat elk van de vier ook verschillend is in combat en anders speelt, wat erg veel variatie opbrengt in het spel. Ook geeft het veel keus, want je kan zelf bepalen wie jij het fijnst vindt om mee te spelen.
3724324 gotham knights logo 1f1598121549

Story

In Gotham Knights is de verhaallijn natuurlijk waar je het spel voornamelijk voor speelt. Wat we tot nu toe weten over het verhaal is dat Bruce Wayne (Batman zelf) een bericht uitstuurt naar alle vier de eerdergenoemde karakters, waarin hij vertelt dat hij overleden is. Hij geeft ze aan dat de criminelen er niet lang over zullen doen dat ook te ontdekken en dat het aan hun vier is om de stad te beschermen. Dit brengt de vier karakters natuurlijk bij elkaar. Vanaf dat moment begint het verhaal pas echt.

Populair Nieuws

Laatste Reacties