Reageer en Win: ESO Crowns voor The Elder Scrolls Online!

  Terwijl we deze week nog even moeten bijkomen van het zomerweer en de chaotische pre-orders, is het weekend alweer aangebroken. Dat betekent ook dat het weer tijd is voor de Reageer en Win, waarin we ESO Crown codes voor The Elder Scrolls Online weggeven!

  Winnaars afgelopen week

  Vorige week konden jullie kans maken op een Trust Mobile pakket, met een draadloze speaker, powerbank, en draadloze earbuds. Om deze prijs te winnen moesten jullie deze week op minimaal drie artikelen reageren.

  De winnaar van het Trust Mobile pakket is geworden... darroox!

  Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar r.beentjes@xgn.nl en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

  Reageer en Win – ESO Crowns

  Deze week kunnen we liefhebbers van The Elder Scrolls Online heel blij maken. Zo maakt Zenimax Online Studios niet alleen morgen bekend wat de ontwikkelaar met de MMO van plan is voor de rest van het jaar, maar mogen wij in samenwerking met Bethesda Benelux drie PC codes weggeven voor 3000 ESO Crowns! Met dit betaalmiddel kan je van alles kopen in de in-game store van The Elder Scrolls Online, van cosmetische items tot compleet nieuwe dungeons en gebieden, inclusief het aankomende Markarth.

  Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen. Maar je mag natuurlijk ook meer reacties plaatsen!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

  Verkijgbaar vanaf 9 june 2015

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.