Dit zijn de 4 beste Disney live action remakes

  Vanwege de release van de live action versie van Disney's Mulan, kijken we terug naar de eerder uitgebrachte live action remakes van Disney. Vandaag hebben wij de 4 beste bij elkaar gezet.

  Disney

  Over de laatste paar jaren is Disney hard bezig geweest met een aantal live action remakes van hun oude tekenfilms. Aangezien de generatie die opgroeide met veel van deze films wat ouder is, zijn het dan ook grote successen bij alle leeftijdsgroepen. Voor de kinderen is het fantastisch, voor de tieners is het fantastisch en voor de ouders, opa’s en oma’s is het altijd al fantastisch geweest. Hier zijn vier live action remakes van Disney die het erg goed deden bij het publiek. En voor een reden.

  Disney Enterprises

  Aladdin

  Éen van de wat nieuwere live action films, maar ook een van de vermakelijkere. Aladdin was een groot succes. De trailer zag er al erg leuk en spannend uit en daarbij was het ook nog eens een toffe jeugdfilm voor velen die veel nostalgie meebracht. De film werd in oktober 2016 al aangekondigd, waarna velen natuurlijk gelijk benieuwd waren hoe de film er uit zou gaan zien. Toen de film in mei 2019 uitkwam stelde het zeker niet teleur. De film was zelfs populair genoeg om te zorgen voor een tweede live action deel te maken van de film over de straatjongen uit Agrabah en zijn geest.

  The Jungle Book

  Ook The Jungle Book live action remake was een enorm succes. De film over de kleine jongen genaamd Mowgli zag er toen de film in april 2016 uitkwam bizar mooi uit. De dieren in de film en hoe echt het allemaal leek was ongelofelijk om te zien. De film is dan ook een erg pakkend verhaal over een jonge jongen die opgevoed wordt door wolven, maar vooral de manier waarop de dieren uit de film op beeld staan is buitengewoon indrukwekkend. In de trailer viel dat al goed te zien en dat zal zeker geholpen hebben met het succes van de eerder ook al populaire film.

  The Beauty and the Beast

  Ook the Beauty and the Beast live action remake was een kunstwerkje van Disney. De sowieso al spannende film kreeg nog net even een extra gevoel mee door de prachtige beelden in de film. Van de pratende kopjes tot het angstaanjagende beest. Het verhaal over de verboden liefde tussen een normaal meisje en een monster was in de live action remake net zo mooi als niet mooier dan de eerste keer dat je de film zag.

  Walt Disney Studios Motion Pictures
  Mufasa, Simba en Zazu.

  The Lion King

  Uit deze lijst mag natuurlijk de koning van de jungle niet ontbreken. Toen de live action remake van The Lion King pas vorig jaar uitkwam stond de wereld bijna op zijn kop. Van velen van jongs af aan een favoriet en een absolute klassieker. Ook deze film blonk weer uit qua waanzinnige beelden. Het viel bijna niet te zien dat de leeuwen in de film niet echte pratende leeuwen waren. In The Lion King live action remake mogen we nogmaals genieten van het prachtige verhaal van een groot wordende Simba. Met prachtige muziek en een geweldige sfeer in de hele film hoort The Lion King absoluut in het rijtje beste live action remakes van Disney.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.