Finale ESO Dark Heart of Skyrim wordt onthuld tijdens livestream

  Het jaar aan content met ESO Dark Heart of Skyrim is begonnen met de Harrowstorm DLC in maart. Alleen de finale staat nog op de planning, waarvan Zenimax Online Studios de content binnenkort bekend van zal maken tijdens een livestream.

  Hoewel met de Dark Heart of Skyrim de meeste aandacht uitgaat naar de Greymoor uitbreiding, is het zeker niet de enige grote update die The Elder Scrolls Online dit jaar krijgt. Met de laatste DLC van het jaar aan content, zal de MMO namelijk onder andere een nieuw gebied erbij krijgen voor de grote finale.

  Wat er precies allemaal in de zogeheten Markarth DLC zal zitten, dat zal ontwikkelaar Zenimax Online Studios bekendmaken op 19 september om 21:00 Nederlandse tijd. Via haar blog heeft ZOS laten weten dat op die datum een livestream zal worden georganiseerd op Twitch om alle details over de game pack met de spelers te delen.

  Gratis in-game pet voor kijkers

  Tijdens de livestream zal Zenimax Online Studios praten over de nieuwe zone, het verhaal van en welke plek de quests hebben in het geheel van de Dark Heart of Skyrim. Daarnaast zal de ontwikkelaar ook bekendmaken welke in-game evenementen er nog meer gepland staan voor 2020. Iedereen die daarnaast naar de livestream kijkt met een ESO account die gelinkt is aan zijn of haar Twitch account, zal gratis een Purple Torchbug in de game krijgen.

  The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

  Verkijgbaar vanaf 9 june 2015

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.