Eindelijk een trailer van The Mandalorian seizoen 3

News
maandag, 12 september 2022 om 11:00
the mandalorianf1642078462
Dat we een seizoen 3 van The Mandalorian krijgen is allang geen geheim meer. Maar Disney is niet al te scheutig geweest met beelden van de serie. Nu is er dan eindelijk een trailer.
The Mandalorian kan met recht één van de paradepaardjes van Disney+ genoemd worden. De serie verscheen tegelijk met de streamingdienst en werd, mede dankzij de aandoenlijke Grogu, meteen een grote hit. Bovendien heeft The Mandalorian een centrale positie tussen meerdere series die de wereld van Star Wars kort na Return of the Jedi laten zien.
Veel fans wachten dan ook met spanning op seizoen 3. Tijdens Star Wars Celebration eerder dit jaar werden er beelden getoond, maar die werden nooit online vrijgegeven. Ze zijn daar wel terechtgekomen, maar die gelekte beelden waren lang zo scherp niet als de trailer die nu is uitgebracht.
De trailer geeft nog niet heel veel verhaaldetails weg. Wel kunne we zien dat er nog steeds spanningen zijn tussen de cult van Mandalorians waar Din Djarin in is opgegroeid en Bo-Katan Kryze. Ook bevestigt de trailer dat we eindelijk naar Mandalore gaan.

Wanneer is de release van The Mandalorian seizoen 3?

Tijdens Star Wars Celebration werd een release beloofd in februari 2023, maar in de nieuwe trailer is dat weer veranderd in alleen maar ‘2023’. Dat hoeft niet te betekenen dat de serie ver is uitgesteld. Alleen dit jaar al stelde Disney+ zowel Obi-Wan Kenobi als Andor op het laatste moment iets uit, dus wellicht probeert Disney voor The Mandalorian niet te vroeg een specifieke datum te geven.