Eerste beelden James Gunns The Suicide Squad komen dit weekend

  Binnenkort zullen de eerste beelden van de film The Suicide Squad te zien zijn. Regisseur James Gunn laat via Twitter weten dat er op zaterdag 22 augustus het nodige onthuld wordt over de film. Ook de cast zal verder uit de doeken worden gedaan.

  Warner Bros. Pictures

  Zoals veel DC-films kon Suicide Squad in 2016 niet bij iedereen op een warm onthaal rekenen. Nadat James Gunn het vervolg op deze film op zich nam, veranderde het plan voor Suicide Squad 2 dan ook snel van een vervolg in een reboot in de vorm van The Suicide Squad. Daarmee is alleen wel grotendeels onbekend wat de verwachtingen voor de nieuwe film moeten zijn.

  Daar komt aankomend weekend verandering in. The Suicide Squad heeft namelijk een eigen panel tijdens het online evenement DC Fandome. James Gunn laat alvast weten dat we een glimp van de film te zien krijgen.

  Wat voor beelden worden het?

  Gunn treedt niet in detail over hoeveel en wat voor beelden er precies getoond zullen worden. Een teaser trailer lijkt geen onredelijke aanname. De film is namelijk in post-productie en moet volgend jaar uitkomen.

  Teamleden van James Gunns Suicide Squad ook bekend

  De hele cast van de film zal volgens James Gunn bij het panel betrokken zijn. Het is dan ook waarschijnlijk dat er onthuld wordt welke schurken er in het nieuwe team zitten en door wie ze gespeeld worden. Daar is, op een aantal uitzonderingen na, op dit moment nog weinig over bekend. Margot Robbie zal nogmaals Harley Quinn spelen, maar verschillende bekende namen, zoals Taika Waititi en Nathan Fillion, spelen nog onbekende rollen.

  Het Suicide Squad panel van DC fandome vindt plaats op 22 augustus om 18.00 uur Nederlandse tijd. Tijdens het evenement worden ook panels gewijd aan andere DC-films. The Batman, Zack Snyder’s Justice League en Wonder Woman 1984 zullen ook aanwezig zijn.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.