Suicide Squad 2 wordt een volledige reboot in plaats van een sequel

  Fans die enthousiast zijn om te zien hoe het afloopt met Suicide Squad zullen nog even moeten wachten. Peter Safran, producer van de aankomende Suicide Squad film, heeft aangekondigd dat er voorlopig geen Suicide Squad 2 wordt gemaakt. In plaats daarvan heet de film The Suicide Squad en is het een volledige reboot.

  Warner Bros.

  Hoewel de vorige Suicide Squad film financieel een groot succes is, kreeg de film veel kritiek van kijkers en recensenten. Het kan dus zijn dat The Suicide Squad een poging twee is en de kritiek van de vorige film op zal pakken en dit te verbeteren. Peter Safran vertelde in een interview met Joblo kort over het feit dat de aankomende film geen Suicide Squad 2 zal zijn.

  Suicide Squad reboot: net zo goed als Suicide Squad 2?

  Toch moeten fans volgens Safran enthousiast zijn voor de komst van The Suicide Squad. Volgens de producer is het alles waar je op kunt hopen als je denkt aan een script van regisseur James Gunn. Volgens de producer zorgt de regisseur ervoor dat toekomstige kijkers hoge verwachtingen kunnen hebben van de reboot omdat hij zeker weet dat het daaraan zal voldoen.

  Dit weekend is aangekondigd dat James Gunn opnieuw is aangenomen door Disney om Guardians of the Galaxy 3 te regisseren. Volgens Safran is dit wel netjes afgehandeld en voelt de regisseur geen druk tussen de twee grote bedrijven. The Suicide Squad heeft nu eerst prioriteit en de regisseur zal daarna pas beginnen met het derde deel van Guardians of the Galaxy.

  Wat wordt er beter?

  Of The Suicide Squad precies hetzelfde plot zal gaan volgen als zijn voorganger is nog onbekend. Een van de grootste kritiekpunten op de eerste film was namelijk dat het een nogal simpel verhaal heeft gekregen, terwijl het DC universum juist vaak bekend staat om zijn gecompliceerde verhaallijnen.

  Het is nog maar de vraag wat deze reboot zal gaan doen met Suicide Squad en of deze ook daadwerkelijk zoveel verbeteringen zullen geven aan het eerste deel. Ook kunnen fans zich nog afvragen of er na de reboot ooit nog een daadwerkelijke Suicide Squad 2 zal worden gemaakt. Benieuwd naar de eerste film? Je kunt er alles over lezen in onze Suicide Squad review.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.