EA Play komt morgen naar Xbox Game Pass op PC!

News
woensdag, 17 maart 2021 om 17:30
xbox game passf1628271615
Eigenaren van Xbox Game Pass op de Xbox consoles kunnen al een tijdje genieten van EA Play, maar op PC is dat nog niet mogelijk. Daar gaat nu verandering in komen, want vanaf morgen zal EA Play ook voor PC-gebruikers beschikbaar worden op Xbox Game Pass.
Microsoft is al een tijdje aan de weg aan het timmeren als het aankomt op de Xbox Game Pass. Zo vreemd is dat ook niet, want ‘Netflix voor games’ is het belangrijkste wapen van het Amerikaanse bedrijf in de strijd met Sony. Daarom werd in september 2020 al een samenwerking aangekondigd met EA Play. In november konden abonnees van de Xbox Game Pass vervolgens met de games van Electronic Arts aan de slag op de Xbox consoles.
Dat was alleen niet het geval voor spelers op PC. Microsoft maakte bekend dat EA play voor hen pas ergens in 2021 beschikbaar zou worden gemaakt. Wanneer precies, dat is niet bekendgemaakt. Nu weten we alleen wel de precieze dag, want via een blogpost heeft de uitgever bekendgemaakt dat EA Play morgen naar de Xbox Game Pass komt op PC.

Nog veel meer games op de Xbox Game Pass

Daarmee wordt de week voor Xbox Game Pass nog een stuk mooier. Eerder werd namelijk bekendgemaakt dat maar liefst twintig Bethesda games aan de dienst zijn toegevoegd, nadat de overname van de ontwikkelaar en uitgever officieel is goedgekeurd. Ook Outriders komt naar de Xbox Game Pass toe op releasedag, 1 april om precies te zijn, maar helaas komt deze game helemaal niet naar PC-versie van Microsoft’s dienst.

Populair Nieuws