FIFA 23 carrièremodus uit de doeken gedaan

News
dinsdag, 02 augustus 2022 om 12:33
fifa 23f1658388766
FIFA 23 komt langzaam dichterbij en is de afgelopen weken meerdere keren getoond door EA. Nu heeft het bedrijf ook de carrièremodus uit de doeken gedaan. Dit jaar worden er verschillende features toegevoegd.
Als je dit jaar een carrière speelt hoef je niet meer alle wetstrijden helemaal te spelen. In plaats daarvan berekent de computer delen van de wedstrijd om je vervolgens controle te geven over een belangrijk moment in het spel. Zowel manager- als spelercarrières moeten zo sneller te doorspelen zijn.
Als je als manager speelt kun je in FIFA 23 voor het eerst kiezen uit een aantal bestaande managers. Daarmee kun je vervolgens hun echte club managen, of een heel andere club. Je kunt ook je eigen fictieve club managen als een bestaande manager.
Ook introduceert EA een persoonlijkheidssysteem. Zowel op het veld als daarbuiten kun je persoonlijkheidspunten verdienen die vervolgens uitmaken welk persoonlijkheidstype een speler krijgt. Alles over de carrièremodus kun je lezen op de blog van EA. Ook is er een trailer voor de carrièremodus die je hieronder kunt bekijken.

FIFA 23 wordt laatste game vóór EA Sports FC

FIFA 23 ligt vanaf 30 september in de winkel. Het is de laatste FIFA game die door EA gemaakt wordt, voordat het bedrijf de FIFA-licentie laat varen en doorgaat met EA Sports FC. Ook de FIFA blijft voetbalgames maken, maar dan zonder EA.

Populair Nieuws