‘Dit is wanneer de Google Pixel 7 release is’

News
dinsdag, 02 augustus 2022 om 13:20
google pixel 6f1632235880
De Google Pixel 7 is in aantocht, maar een releasedatum is er nog niet. Tenminste, Google heeft hem niet bekendgemaakt. Volgens een nieuw gerucht is de datum al bekend.
In mei kondigde Google een heleboel nieuwe Pixel-producten aan, waaronder de Google Pixel Watch en nieuwe smartphones. Er is nog weinig bekend over de Google Pixel 7, maar het lijkt erop dat we weten wanneer hij uitkomt. Bronnen van FrontPageTech hebben het namelijk over een releasedatum in oktober.
Om precies te zijn beweren deze bronnen dat de Google Pixel 7 en Pixel 7 Pro op 13 oktober verschijnen. Pre-orders zouden een week eerder live gaan, namelijk op 6 oktober. Dat zou bovendien de datum zijn waarop Google een evenement houdt om de smartphone verder uit de doeken te doen.
Het zal moeten blijken of deze geruchten kloppen. FrontPageTech wijst er wel op dat ze in het verldeden vaak gelijk hadden over de release van Pixel-smartphones. Zo kon de site ruim van te voren melden wanneer de Pixel 6 uit zou komen. Of ook de datum van de Pixel 7 klopt merken we in oktober vanzelf.

Wat weten we al over de Google Pixel 7?

Op dit moment is er nog maar weinig bekend over de features van de Pixel 7. Weel heeft Google de telefoon in mei al even laten zien tijdens Google I/O, waar bleek dat het design nagenoeg hetzelfde is als de Pixel 6. Overigens hebben Pixel-telefoons vaak geen officiële release in Nederland, al zijn ze uiteindelijk vaak wel te krijgen.

Populair Nieuws