Drie nieuwe hardcore Telegram Missions in Red Dead Online nu te spelen

News
woensdag, 29 september 2021 om 10:45
red dead online nieuwe telegram missionsf1632902252
Spelers in Red Dead Online kunnen regelmatig genieten van nieuwe content. Zo heeft Rockstar nu drie nieuwe hardcore Telegram Missions beschikbaar gesteld, om spelers lekker uit te dagen.
Eerder dit jaar kwam Rockstar voor het eerst met Telegram Missions voor Red Dead Online. In de missies worden spelers op pad gestuurd door de mysterieuze ‘J’ en staan ze helemaal alleen voor een flinke uitdaging. De uitdaging is nu alleen nog een stukje groter geworden.
Er zijn nu namelijk drie nieuwe Telegram Missions gelanceerd voor Red Dead Online, maar het gaat hierbij om hardcore missies. Dat betekent dat vijanden niet te zien zijn op je mini-map en dat je bovendien geen gebruik kan maken van aim assistance - beter bekend als auto-aim. De drie nieuwe missies zullen dus geen makkelijke opgave zijn, maar je zal er wel rijkelijk voor worden beloond.

Bonussen voor Traders en Moonshiners

Naast de nieuwe missies is de wekelijkse update voor de online versie van Red Dead Redemption 2 ook goed nieuws voor Traders en Moonshiners onder ons. Alle sales die je namelijk de komende dagen maakt, zullen 50 procent meer dollars én Role XP opleveren. Daarnaast krijg je een coupon voor 25 Trader Goods of een Mash Refill. En als je lid bent van de Quick Draw Club, dan kan je ook nog eens profiteren van een Trade Resupply en 2000 Moonshiner XP.
Kan je niet genoeg krijgen van ritjes bovenop een paard, dan loont het ook om deze week deel te nemen aan Races. Deze dagen zal je namelijk twee keer zoveel ervaringspunten krijgen voor races die je succesvol afsluit. Tijd dus om het zadel op je paard even goed strak te trekken!

Populair Nieuws