Sex/Life krijgt tweede seizoen na enorm succesvol begin

News
woensdag, 29 september 2021 om 11:15
slife 102 unit 00616rc 1f1640707468
Sex/Life is in no time razend populair geworden onder Netflix kijkers. Nu wordt de show vernieuwd voor een tweede seizoen.
Het is drie maanden geleden sinds de show Sex/Life online kwam te staan op de streamingdienst en nu wordt de show vernieuwd voor een tweede seizoen. Dat nieuws is bekendgemaakt via Instagram. Dat er een tweede seizoen aankomt is geen grote verrassing. De serie is in de eerste vier weken na de lancering namelijk al 67 miljoen keer bekeken. Met dit gigantische aantal haalt de show de derde plek in de lijst met meest bekeken Netflix Original shows.
Sex/Life is een serie die ook echt letterlijk over seks gaat. Billie is getrouwd met Cooper, heeft twee kleinkinderen, een huis en een seksleven waar niemand vrolijk van wordt. Billie begint een dagboek waarin ze spannende sex momenten met haar ex Brad beschrijft, maar wanneer Cooper de verhalen leest ontstaat er een ruzie.

Geen censuur in Sex/Life

De seks die Billie in haar dagboek beschrijft blijft niet bij die paar woorden. Sterker nog, we krijgen flashbacks te zien naar de intieme momenten die beschreven worden. In tegenstelling tot veel films waar alles netjes bedekt wordt met lakens en andere objecten, is dat in deze show weg gelaten. Dat heeft duidelijk indruk gemaakt op de kijkers.