Dit zijn de meest illegaal gedownloade series van het jaar

News
vrijdag, 31 december 2021 om 15:00
wandavision 1f1613380110
Ieder jaar verschijnen er weer een hoop nieuwe populaire series. Deze zijn vaak alleen te zien via streamingdiensten, maar niet iedereen is bereid om hiervoor ook een abonnement af te sluiten. Op Torrentfreak is een lijst te zien van de meest illegaal gedownloade series van 2021. Opvallend is dat Disney+ de lijst domineert, WandaVision en Loki staan namelijk bovenaan.
Streamingdiensten proberen ieder jaar met een hoop nieuwe goede series te komen om nieuwe abonnees te krijgen, maar niet iedereen is van plan om ook een abonnement te nemen. Veel van de populaire series worden namelijk illegaal gedownload en volgens een onderzoek staat WandaVision op één en Loki op twee van de meest illegaal gedownloade series van dit jaar.

Disney+ domineert de lijst

Er staan een hoop series tussen van Disney+, goed nieuws voor de streamingdienst dat er zoveel goede series worden gemaakt door de streamingdienst, alleen slecht nieuws dat het bedrijf inkomsten mist door de illegale downloads. Naast WandaVision en Loki staan ook The Falcon and The Winter Soldier, What If...? en Hawkeye in de lijst.
Wel moet erbij gezegd worden dat in het onderzoek alleen losse afleveringen zijn meegenomen. Daarom staat een populaire serie zoals Squid Game niet in de lijst. Dit komt dus omdat mensen direct het hele seizoen illegaal hebben gedownload en niet losse afleveringen. Toch wil dat niet zeggen dat het daarom wel meevalt met de andere series. Er wordt namelijk een hoop illegaal gedownload.

Populair Nieuws