Hoofdrolspeler Squid Game hint naar plot seizoen 2

News
vrijdag, 31 december 2021 om 14:30
squidgame unit 106 35544 1f1635154810
Squid Game seizoen 2 komt eraan. Dat was wel te verwachten na het succes van het eerste seizoen, maar nu heeft Lee Jung-jae, de acteur die het personage Gi-Hun speelt, al iets verklapt van het plot in een interview met People.
Na het zeer succesvolle eerste seizoen van Squid Game viel wel te verwachten dat er een tweede seizoen zou komen. De bedenker van Squid Game zei nog dat het niet zeker was of het plot van seizoen 2 verder zou gaan op seizoen 1, maar Lee heeft hier nu duidelijkheid over gegeven.

Wat zal Gi-Hun's rol zijn in seizoen 2?

Lee zegt zelf dat hij nog niet weet wat Gi-Hun allemaal zal gaan doen in seizoen 2. Wel heeft hij gesproken met Hwang, de bedenker van Squid Game. Daar is hem verteld dat Gi-Hun terug de arena in zal gaan waar Squid Game plaats zal gaan vinden. Seizoen 2 gaat dus zeker verder met Gi-Hun. De acteur zegt ook dat hij hoopt dat er een goede twist in het seizoen zit.
Dit nieuws zal weer de basis zijn voor vele theorieën die rond zullen gaan over de serie. Zal de terugkeer het einde van Gi-Hun betekenen of zal hij een grotere rol krijgen in de organisatie van het spel? Dat zal in seizoen 2 duidelijk worden. Er is in ieder geval nog genoeg om te doen met Squid Game, want de maker van de serie zou al in gesprek zijn met Netflix voor een derde seizoen.

Populair Nieuws