Dit laat de Jupiter’s Legacy Netflix trailer zien!

  De eerste trailer van nieuwe Netflix serie Jupiter’s Legacy is zojuist uitgekomen en we kunnen ons opmaken voor een nieuw team van schitterende superhelden. Wat kunnen we nu precies zien in de nieuwste Jupiter’s Legacy Netflix trailer? Wij zetten het op een rijtje.

  Netflix

  Jupiter’s Legacy heeft een mooie cast op naam staan met mensen zoals Josh Duhamel, Leslie Bibb, Ben Daniels en Elena Kampouris. De serie is gemaakt door Sang Kyu Kim. Uitvoerende producent van de serie is Mark Millar, de man achter Kingsman.

  De nieuwe Jupiter's Legacy Netflix trailer

  De nieuwste Netflix serie gaat over een nieuwe generatie superhelden die het stokje overnemen van hun ouders die de mensheid voor bijna een eeuw veilig konden houden. Nu is het de taak aan de kinderen dit te doen. Maar de spanning stijgt aangezien zij worstelen met hoge verwachtingen van hun omgeving en zichzelf verantwoordelijk voelen de wereld veilig te houden.

  Dit kunnen we ook terugzien in de eerste Netflix trailer van Jupiter’s Legacy. We zien de eerste generatie superhelden, die nu de ‘elder guard’ zijn en het aan hun kinderen overlaten om de heldendaden van de ouders te evenaren. Dit gaat toch niet zo makkelijk als het lijkt. Zo komt er een superschurk voorbij in de serie, die gespeeld wordt door Chase Tang.

  Bekijk de trailer van Netflix serie Jupiter’s Legacy hieronder:

  Release Jupiter's Legacy

  Jupiter’s Legacy is begin volgende maand te zien, namelijk op 7 mei. Dan kunnen we de gloednieuwe superhelden serie bekijken op Netflix. Het genre is bij Netflix al redelijk bekend overigens, aangezien Umbrella Academy ook een superhelden serie is en deze ongelofelijk populair is. De serie krijgt acht afleveringen in haar eerste seizoen die allemaal op 7 mei verschijnen.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.