Release nieuwste Micronauts serie gepland voor dit jaar

  Nog geen jaar geleden was de Micronauts film verwijderd van Paramount’s releaseplanning. Maar volgens producent Paul Edward-Francis kunnen we ons opmaken voor de nieuwste Micronauts serie, die later dit jaar nog te zien is. Wie zijn de Micronauts nou precies?

  Paramount Pictures

  Paul Edward-Francis heeft de geplande releasedatum voor dit jaar aangekondigd tijdens een interview met Pophorror. Het is nog niet precies duidelijk wanneer de Micronauts animatieserie te bekijken is. Geen enkele streamingdienst is gekoppeld aan deze nieuwe serie wanneer de serie aangekondigd was.

  De nieuwste Micronauts serie

  Micronauts zijn krachtige alien-ruimte ontdekkers die samen een team vormen en naar de aarde gaan om de kwaadaardige Baron Karza tegen te houden. Maar wanneer zij op de aarde belanden, ontdekken zij dat ze de grootte zijn van kleine actiefiguren. Gelukkig hebben ze een samenwerking gesmeden met tiener Cameron Ruck, die hen helpt om gerechtigheid te bereiken.

  De Micronauts film, die nu verwijderd is van de releaseplanning van Paramount en niet snel op het doek gaat verschijnen, zou plaatsvinden in hetzelfde universum als de Transformer films. Er is dus een kans dat we ooit een crossover kunnen gaan zien tussen de Micronauts en de Transformers in de nieuwste animatieserie, wat een hoop spektakel gaat opleveren.

  Het was eigenlijk de bedoeling dat de Micronauts franchise plaatsvond in een enorme cinematic universe, met andere Hasbro eigendommen zoals GI Joe, Visionaries: Knights of the Magical Light, M.A.S.K. en ROM. Wie weet gaan we dit wel terug zien in de nieuwste Micronauts animatieserie.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.