Hier gaat de Netflix thrillerserie Snabba Cash over

  Sinds kort is de Netflix thrillerserie Snabba Cash uitgekomen. Het is een Zweedse serie die een jarenlange, mysterieuze geschiedenis heeft. Waar gaat deze gloednieuwe serie over?

  De eerste officiële trailer van Snabba Cash kwam 10 maart uit. Hierbij werd ook gelijk de releasedatum aangekondigd van 7 april. Netflix kondigt vaker nieuwe trailers kort voordat de daadwerkelijke serie op de streamingdienst komt te staan. In deze trailer konden we een hoop spanning terugzien en de duistere kant van de onderwereld bekijken.

  Bekijk de trailer van Snabba Cash hieronder:

  Netflix thrillerserie Snabba Cash

  Snabba Cash speelt zich af 10 jaar na de gebeurtenissen uit de Snabba Cash filmtrilogie. In de nieuwste Netflix serie kunnen we zien dat drie mensen snel geld willen verdienen en dat dit in de onderwereld gebeurt. De booming start-ups van Stockholm zijn ook geschikte kansen om geld te verdienen. Toch gebeurt dit niet zonder slag of stoot.

  De nieuwe serie is voor een deel gebaseerd op de Stockholm-trilogie, van Zweedse schrijver Jens Lapidus. Deze boeken werden een aantal jaar geleden al eens verfilmd onder de naam Easy Money.

  Netflix is de laatste tijd losgegaan met series die niet-Engels zijn. Zo zijn er al een aantal series uitgekomen in het Spaans zoals La Casa de Papel en Elite. Ook hebben we buitenlandse series zoals Dark, The Rain en Love & Anarchy kunnen bekijken. Allemaal series die het nu super goed doen op de streamingdienst. De kans is dus ook aanwezig dat Snabba Cash een nieuwste hitserie wordt van Netflix.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.