Lupin seizoen 2 Netflix trailer onthult kat- en muisspel

  Lupin krijgt binnenkort een tweede seizoen op Netflix. In dat seizoen wordt direct voortgeborduurd op het verhaal uit seizoen 1. Dat betekent dat we een waar kat- en muisspel voorgeschoteld krijgen!

  Netflix

  De trailer van Lupin seizoen 2 zet Omar Sy weer in de hoofdrol van Assane Diop. Hij is volop bezig met zijn wraakplan tegen de rijke Hubert Pellegrini die jaren daarvoor zijn vader vermoordde, maar daar is nu een kink in de kabel gekomen. Aan het einde van seizoen 1 kregen we een ware cliffhanger voor onze kiezen en daarop borduurt het tweede seizoen nu voort. De trailer van de Netflix serie licht een tipje van de sluier:

  Lupin seizoen 2 telt weer 5 afleveringen

  Lupin seizoen 2 gaat Assane in een lastig parket brengen, waarbij hij zijn eigen leven in gevaar moet brengen. Natuurlijk is er ook weer ruimte voor goed doordachte plannetjes en de nodige actie. De zoon van Diop speelt hierbij een grote rol, maar het lijkt erop dat ook de dochter van Pellegrini een grotere rol gaat spelen. Wat Lupin seizoen 2 ons brengt, weten we hopelijk snel.

  Het seizoen zal wederom vijf afleveringen tellen, maar een exacte releasedatum is er nog niet. Netflix meldt bij de trailer alleen 'Binnenkort beschikbaar'.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.