Datum Pokémon Legends Arceus release bekendgemaakt!

News
woensdag, 26 mei 2021 om 16:30
pokemon legends arceusf1614608120
Goed nieuws voor iedereen die zit te wachten op de Pokémon Legends Arceus release. The Pokémon Company is nu namelijk met een officiële datum gekomen waarop de game moet uitkomen.
Er waren al twijfels wanneer de datum voor de Pokémon Legends Arceus release in 2022 zou zijn, maar GameFreak en The Pokémon Company hakken nu toch een knoop door. De game zal op 28 januari 2022 verschijnen op de Nintendo Switch en zal fans van Pokémon ongetwijfeld een tijdje zoet houden. Er werd namelijk al een aantal jaartjes gevraagd om een open-world Pokémon game en toen Pokémon Legends Arceus werd aangekondigd, waren veel fans dan ook heel enthousiast.
De aankondiging dat de datum voor de Pokémon Legends Arceus release begin 2022 al is, is misschien ook een signaal dat we meer van de game gaan zien tijdens E3 2021. Nintendo is namelijk gewoon weer aanwezig bij de grote beurs en zal waarschijnlijk niet aanwezig zijn om gezellig een bak thee met mensen te drinken. Met nieuwe beelden van Arceus kan Nintendo heel groot uitpakken op de gamebeurs en dat zal de maker van de Switch ongetwijfeld willen doen.

Pokémon Legends Arceus release dichtbij andere Pokémon games

Wat wel een beetje opvallend is, is dat de datum voor de Pokémon Legends Arceus release best wel dichtbij de release voor Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl ligt. Veel fans maken zich dan ook wel een beetje zorgen of GameFreak wel daadwerkelijk de beloftes voor beide games weet waar te maken, maar voorlopig is er nog hoop. 28 januari 2022 kunnen we in ieder geval volop aan de slag in de wereld met Arceus, hopelijk worden veel van onze verwachtingen waarheid.

Populair Nieuws