Nieuwe gameplay-elementen Final Fantasy 7 Remake Intergrade verschijnen ook in Part 2

News
dinsdag, 06 juli 2021 om 13:15
final fantasy vii remake yuffyf1614675982
De Final Fantasy 7 Remake heeft recent een flinke upgrade gekregen op de PS5 in de vorm van Intergrade. De next-gen versie brengt ook een aantal nieuwe gameplay-elementen met zich mee, die waarschijnlijk terug zullen keren in FInal Fantasy 7 Remake Part 2.
De remake van Final Fantasy 7 zag er al indrukwekkend uit, maar met de Intergrade-versie op de PlayStation 5 komt de game echt tot leven. De nieuwe versie zorgt niet alleen voor een betere graphics en performance, maar introduceert ook DLC-content waarbij spelers met de ninja Yuffie Kisaragi aan de slag gaan.
Met Yuffie en haar partner in crime Sonos worden er een aantal nieuwe gameplay-elementen aan de gevechten in Final Fantasy 7 Remake Intergrade toegevoegd. Co-director Naoki Hamaguchi is daar duidelijk tevreden mee, zo stelt hij in een interview met The Washington Post.

Hoe zit het met Final Fantasy 7 Remake Part 2

Met het volgende verhaal refereert Hamaguchi naar Final Fantasy 7 Remake Part 2. Met het eerste deel is namelijk niet het complete verhaal van Cloud en zijn vrienden verteld. Sterker nog, er kunnen zelfs drie of vier delen aankomen. Helaas is er nog niet heel veel bekend over het volgende deel.
Wel weten we dat Final Fantasy 7 Remake Part 2 een overworld zal krijgen en groter zal worden dan het eerste deel. Wanneer het tweede deel precies moet uitkomen is nog niet bekend.

Populair Nieuws