Pokemon GO-maker werkt aan Transformers AR-game

News
maandag, 14 juni 2021 om 17:30
transformers revenge of the fallenf1624437450
Waar we eerst mochten genieten van de chaos dat Pokemon Go heet, lijkt het erop dat Niantic nu bezig is met een nieuwe game. De nieuwe AR-game van Niantic gaat namelijk te maken hebben met de welbekende veranderende auto’s, Transformers!
De nieuwe game van Niantic, Transformers: Heavy Metal, is een samenwerking met Hasbro en brengt de welbekende veranderende auto’s weer tot leven. We krijgen met de nieuwe game de kans om Autobots en Decepticons in het ‘echt’ te zien. Wanneer we de nieuwe AR-game te zien gaan krijgen is nog niet duidelijk, voor nu moeten we het dus helaas nog doen met Pokemon GO.
De samenwerking tussen Niantic en Hasbro kwam ook niet zomaar, het heeft maar liefst acht jaar geduurd voordat het tot stand kwam. Volgens John Hanke, de executive chief van Niantic, is Transformers “bedoeld voor een technologie zoals Augmented Reality.”

Wat kunnen we verwachten van Transformers: Heavy Metal

De gameplay is vooralsnog onbekend en een groot geheim. Wat we natuurlijk wel weten is dat het hier om een AR-game gaat, wat best logisch is als Niantic ermee bezig is geweest. Maar qua gameplay of wat we moeten doen in het spel, dat is nog geheim. Wat we natuurlijk mogen verwachten is een klassieke 'Roll Out!' in de game, maar knoop hier niets aan vast.
Hopelijk krijgen we daar snel meer over te horen en weten we eindelijk wat we mogen verwachten van het grandioze project. Als we Autobots en Decepticons naast ons krijgen lopen, dan wordt het in ieder geval de moeite waard om de nieuwe game even te downloaden.