Dit is wanneer Xbox komt met een nieuwe showcase

News
woensdag, 01 mei 2024 om 9:00
gmaway7wuaazv9v1
De Xbox Showcase van dit jaar belooft interessant te worden. Eerder stonden games van Xbox Game Studios en Bethesda centraal. Dit jaar worden er voor het eerst ook Activision Blizzard-games getoond.
Microsoft heeft bekendgemaakt dat de grote Xbox Games showcase dit jaar plaatsvindt op 9 juni, om 7 uur Nederlandse tijd, om direct daarna gevolgd te worden door een speciale 'direct' waarvan de naam nog niet onthuld is. Het ziet er alleen naar uit dat deze presentatie draait om Call of Duty 2024, zo beweert Tom Warren van The Verge.
Warren gaat nog verder en weet te melden dat tijdens de Showcase een flink aantal grote titels voor de komende jaren de revue zullen passeren.
Zo zal volgens Warren een nieuwe editie in de Gears of War serie aangekondigd moeten worden en zouden releasedatums voor diverse Xbox games als Microsoft Flight Simulator 2024, Avowed en Indiana Jones and the Great Circle bekendgemaakt moeten worden.
Ook Starfield zou aanwezig zijn in de Showcase, waarbij de nieuwe DLC genaamd Shattered Space aangekondigd zou worden, met een releasedatum ergens in het najaar.

De Xbox Showcase, groter dan ooit?

De bovenstaande games zijn bovendien niet de enige titels die Xbox gaat laten zien. Sterker nog, volgens Warren heeft Xbox een flinke waslijst aan games om te tonen in de showcase. Er zouden zelfs meer games op het programma staan dan in de zomershowcase van 2023. Er zou ook alvast wat duidelijk worden over wat we in 2025 kunnen verwachten.
Van de games die we dit jaar nog kunnen verwachten gaat Xbox waarschijnlijk ook releasedata, of in ieder geval releasemaanden onthullen. Tom Warren beweert een aantal van die maanden al te hebben vernomen. Het ziet ernaar uit dat Xbox-fans het na de zomer vrij druk krijgen.
Als het goed is gaan we dit jaar ook wat horen over Xbox hardware. Dat lijkt geen onderdeel te zijn van de showcase. Xbox heeft namelijk gezegd aan het eind van dit jaar iets nieuws aan te kondigen. Als er iets onthuld wordt tijdens de showcase, is het waarschijnlijk een all-digital versie van de Xbox Series X

Populair Nieuws