Star Wars Jedi: Survivor acteur wil niet zomaar in een film spelen

News
dinsdag, 20 februari 2024 om 9:00
star wars jedi survivorf1658739655
Menselijke personages in de Star Wars Jedi-games van Respawn Entertainment zien eruit als hun acteurs. Fans vragen zich dan ook al enige tijd af of we personages als Cal Kestis ooit in een live-action project kunnen zien. Acteur Cameron Monaghan staat daar voor open, maar wil het niet zomaar doen.
Veel fans zijn erg blij met de Star Wars Jedi-games en zouden dan ook graag meer verhalen rondom de personages in deze games willen zien. Een aantal dingen dat bedacht is voor de games is al teruggekomen in live-action projecten, dus de personages naar live-action brengen lijkt een logische stap. Cameron Monaghan, de acteur achter Cal Kestis, is daar alleen altijd terughoudend in geweest.
Maar nu lijkt hij er anders over te denken. Eerder gaf hij altijd aan zich te willen richten op het verhaal dat in de games werd verteld. Maar tijdens een FanExpo Vancouver-panel geeft hij nu aan dat hij het wel ziet zitten om Cal ook op film of tv te spelen (via The Direct).
Toch zal hij niet voor alles zijn lightsaber erbij pakken. Monaghan wil namelijk alleen in een film of serie verschijnen als dat project iets interessants doet met zijn personage. Voor een cameo of een andere vorm van fanservice komt hij niet opdagen.

Star Wars Jedi: Survivor sequel in ontwikkeling

Het ziet er trouwens naar uit dat we ook zonder film of serie nog meer Cal Kestis te zien krijgen. Monaghan liet in een eerder interview al weten dat hij zijn rol ook weer oppakt in een derde Star Wars Jedi-game. Die wordt wel gemaakt zonder regisseur Stig Asmussen, die vorig jaar wegging bij Respawn.

Populair Nieuws