Dit is wanneer de iPhone 14 release onthuld wordt

News
donderdag, 25 augustus 2022 om 10:30
iphone 13 pro familyf1632137276
Er zijn de laatste tijd steeds meer geruchten over de iPhone 14. Dat heeft alles te maken met het feit dat de onthulling snel verwacht wordt. Nu heeft Apple een evenement aangekondigd waarop de release van de iPhone zeer waarschijnlijk bekend wordt gemaakt.
Er is een Apple Event aangekondigd voor woensdag 7 september. Hoewel Apple zelf niets loslaat over wat er tijdens het evenement getoond gaat worden, zijn er de nodige veilige aannames. De nieuwe iPhone wordt namelijk steevast in september onthuld, meestal samen met de nieuwste Apple Watch.
De datum van het evenement komt bovendien overeen met een eerder gerucht. Bloomberg kreeg vorige week al te horen dat er op 7 september een Apple Event zou zijn, maar dat bleef toen onbevestigd vanuit Apple. Dat deze datum nu bevestigd is, geeft mogelijk ook informatie over de werkelijke releasedatum van de iPhone 14.
Bloomberg had namelijk ook gehoord dat Apple Stores zich moesten voorbereiden op een release op 16 september. Dat is een aannemelijke releasedatum voor de iPhone 14. Niet alleen klopte de vermeende datum van de onthulling, het is ook vaste prik voor Apple om de iPhone ongeveer een week na de onthulling op de markt te brengen.

Wat weten we over de iPhone 14?

Volgende week zullen we dus waarschijnlijk horen wat er allemaal waar is van de geruchten rondom de iPhone 14. Naar verluidt worden vooral de iPhone 14 Pro en Pro Max interessant: de standaardmodellen zouden de meeste belangrijke verbeteringen niet krijgen. Duidelijkheid hierover komt dus op 7 september, om 19.00 uur Nederlandse tijd. Je kunt het event volgen via deze link.