'iPhone 14 releasedatum eindelijk bekend'

News
donderdag, 18 augustus 2022 om 11:00
iphone 13 release 1f1660808883
Er gaat een gerucht rond dat Apple de nieuwe iPhone 14 modellen op 7 september in een presentatie onthuld. Door dit gerucht is er mogelijk ook al een releasedatum voor de telefoon bekend.
Nieuwswebsite Bloomberg meldt dat zij van bronnen hebben begrepen dat de iPhone 14 modellen al op 7 september onthuld zullen worden. De woordvoerster van Apple ontkent dit gerucht, de officiële aankondiging voor de presentatie komt namelijk pas over drie weken. Het is heel goed mogelijk dat dit wel de datum van de presentatie wordt. Apple onthult de iPhones namelijk meestal in de eerste helft van september.
Verder heeft Bloomberg ook laten weten dat medewerkers van Apple stores te horen hebben gekregen om de winkel klaar te maken voor een grote release op 16 september. Het is heel goed mogelijk dat dit de releasedatum van de nieuwe iPhone 14 is, aangezien Apple gewoonlijk een week na de onthulling begint met de verkoop van de nieuwe iPhone.

Meer bekend over de iPhone 14

Naast de releasedatum van de IPhone 14 is er de afgelopen tijd nog meer bekend geworden over de iPhone 14. Zo had Bloomberg vorige week ook al te horen gekregen dat het bedrijf al 90 miljoen exemplaren besteld heeft bij haar leveranciers.
Verder is de proefproductie van de de telefoon mogelijk al gestart en is er hierdoor ook al informatie over de specificaties van het apparaat bekend geworden. Het is dus al bekend wat voor upgrades de iPhone 14 zal hebben ten opzichte van de vorige iPhones.

Populair Nieuws

Laatste Reacties