‘Sport-versie Apple Watch krijgt nieuw ontwerp’

News
maandag, 25 juli 2022 om 13:43
apple watch 1682821f1620117239
Er gaan al een tijdje geruchten dat de Apple Watch Series 8 vergezeld zal worden door een steviger sportmodel. Nu lijkt het ook alsof deze nieuwe versie van de Apple Watch een nieuw design krijgt. Hoe het er precies uitziet is nog een raadsel.
Dit najaar kunnen we weer een nieuwe generatie van de Apple Watch verwachten, waarbij er dit keer ook een stevigere versie zou zijn voor gebruik bij het sporten. Dat is op zich al een interessante ontwikkeling in Apple’s aanpak, maar er komt nog een nieuw detail bij. Volgens Mark Gurman van Bloomberg krijgt deze nieuwe Watch namelijk een nieuw design.
Het zou voor het eerst sinds 2018 zijn dat Apple het design van de Apple Watch verandert. Het nieuwe design zou een “evolutie” van het huidige rechthoekige ontwerp zijn en dus niet rond. De zijkanten zouden niet plat zijn, maar verder zijn er weinig details over hoe het design er dan wel uitziet.
Naast een nieuw design zijn er nog wat andere verschillen met de ‘gewone’ Apple Watch. De sportversie zou een groter display krijgen en een langere batterijduur. De behuizing zou van een stevig titanium gemaakt zijn om extreme sporten beter te kunnen overleven.

Krijgt de Apple Watch Series 8 ook een nieuw design?

Het lijkt er ook op dat dit design (nog) niet voor de gewone Apple Watch is. Gurman spreekt alleen over het nieuwe ontwerp als het gaat om de sport-editie van de Watch. De reguliere Series 8 zal dus waarschijnlijk nog doorgaan met het ontwerp van de Series 7.