Alleen vandaag dikke korting op rugzakken, ook voor laptops!

News
donderdag, 25 augustus 2022 om 11:00
bolcomf1595427884
Het schooljaar begint weer en we zien veel aanbiedingen die daarop inspelen. Er lopen bijvoorbeeld verschillende deals voor laptops, maar als je eenmaal hebt moet je hem ook nog veilig op school kunnen krijgen. Gelukkig kun je vandaag korting scoren op de nodige rugzakken.
Dat het schooljaar weer begint hebben zo ook door bij bol.com. Daarom loopt er bijvoorbeeld een back 2 school actie op laptops. Maar nog essentiëler dan een laptop is natuurlijk een schooltas.

Mooie dagdeal op rugzakken bij bol.com!

Mocht je nog een tas nodig hebben, dan kun je vandaag terecht bij bol.com. We bedoelen dan alleen wel alléén vandaag, want het gaat om een dagdeal. Hieronder hebben we alvast wat mooie kortingen op een rijtje gezet.
De meeste van deze rugzakken hebben een vakje voor een laptop, dus in dat opzicht zijn ze allemaal heel geschikt voor school of werk. Wel blijft het verstandig om even te controleren of het vak ook groot genoeg is voor jouw laptop. De ene tas is de andere niet.
Overigens is bol.com niet de enige die je op weg helpt in het nieuwe schooljaar. Bij MediaMarkt iser bijvoorbeeld ook korting op laptops. Als je je tas, een laptop en alle andere meuk voor school al hebt, staan gelukkig niet alle deals in het teken van het onderwijs: je kunt ook PS4 en PS5 games met korting scoren.

Populair Nieuws