Dit is wanneer Ant-Man and the Wasp: Quantumania op Disney+ verschijnt

News
zaterdag, 29 april 2023 om 10:30
ant man and the wasp quantumaniaf1673354592
Ant-Man and the Wasp: Quantumania kwam uit in februari, maar wie geen tijd had om de Marvelfilm in de bioscoop te kijken heeft geluk. Het duurt namelijk niet lang meer voor de film op Disney+ te streamen is.
In Ant-Man and the Wasp: Quantumania worden Scott Lang en Hope van Dyne samen met Hope’s ouders en Scotts dochter Cassie de Quantum Realm in gesleept. Samen moeten ze een manier vinden om te ontsnappen, waarbij ze de nieuwe schurk Kang the Conqueror tegenkomen. De film luidt een nieuwe fase in voor de MCU, namelijk Phase 5 en moet je daarom als Marvelfan gezien hebben.
Wie de film nog niet gezien heeft, hoeft niet te balen. Marvel heeft namelijk de verschijningsdatum op Disney+ aangekondigd. Ant-Man and the Wasp: Quantumania is vanaf 17 mei te streamen.

Wordt Jonathan Majors vervangen als Kang?

De film kreeg na de première veel positieve reacties. Met name acteur Jonathan Majors, die Kang speelt, kreeg veel lof. Deze acteur zien we alleen waarschijnlijk niet meer terug in volgende Marvelprojecten. Majors werd namelijk eind maart gearresteerd op verdenking van mishandeling.
De vrouw die de acteur zou hebben mishandeld is naar verluidt zijn vriendin. Na zijn arrestatie kwamen er volgens Variety nog meer vrouwen naar voren die beweren door Majors te zijn mishandeld. Deze nieuwe slachtoffers zouden nu samenwerken met de openbaar aanklager voor de rechtszaak die op 8 mei plaatsvindt.
Deze beschuldigingen hebben ervoor gezorgd dat Marvel nu overweegt om Majors te vervangen. Het is de bedoeling dat Kang de nieuwe grote schurk van de MCU is, dus vreemd is het niet dat Marvel niet met de acteur geassocieerd wil worden mocht hij schuldig worden bevonden. Voor nu is nog niets officieel aangekondigd.