Problemen nu nog groter voor Marvel-ster Jonathan Majors

News
donderdag, 20 april 2023 om 13:00
jonathan majors kang the conquerorf1699959602
Eind maart is Marvel-ster Jonathan Majors, die Kang the Conqueror speelt, gearresteerd. Nu lijken de problemen nog groter te zijn geworden voor de acteur.
Jonathan Majors was één van de grootste rising stars in Hollywood. Van de hoofdrol is Lovecraft Stories naar een grote rol in Creed III tot het spelen van major villain Kang the Conqueror in een korte tijd. Maar die gouden toekomst lijkt nu ineens te zijn verdwenen voor Majors.
De acteur werd eind maart gearresteerd door de politie, nadat hij een vrouw, naar verluidt zijn vriendin, zou hebben mishandeld. Volgens Variety zijn er na de arrestatie nog meer vrouwen naar voren gekomen die claimen mishandeld te zijn door Majors. De slachtoffers zouden nu samenwerken met de openbaar aanklager voor de zaak die op 8 mei voor de rechter komt.
Het management van Majors, Entertainment 360, zou volgens Deadline ondertussen al de banden hebben verbroken met de acteur. Ook Marvel zou naar verluidt overwegen om een andere acteur te casten voor de rol van Kang. Met name die rol is een lastige aangezien, de villain een sleutelrol speelt in meerdere Marvel-films.

Majors claimt onschuld

De acteur zelf claimt onschuldig te zijn. De advocaat van de acteur, Priya Chaudhry, stelt juist dat hij zelf slachtoffer is geworden van een ‘emotionele uitbarsting’. Er zou ‘onweerlegbaar bewijs’ zijn ingediend bij de openbaar aanklager om de onschuld van Majors te bewijzen. De verdediging is er dan ook van overtuigd dat de acteur vrijgesproken wordt van alle blaam.