Nieuwe Ant-Man is het beste van Marvel sinds Endgame

News
dinsdag, 07 februari 2023 om 21:30
ant man and the wasp quantumaniaf1673354592
Over een week zal de nieuwste Marvel film Ant-Man and the Wasp: Quantumania te zien zijn in alle Nederlandse bioscopen. Tijdens de première van gisteravond kwamen de eerste reacties binnenstromen. De film krijgt veel complimenten van bioscoopbezoekers.
De vorige grote film van Marvel was Black Panther: Wakanda Forever en is genomineerd voor vijf verschillende Oscar categorieën. Na deze prestatie krijgt Ant-Man and the Wasp: Quantumania nu de volle aandacht van Marvel fans. De derde Ant-Man film zal een nieuwe Phase binnen het Marvel Cinematic Universe beginnen, daarom is het logisch dat de film zoveel aandacht ontvangt.
Hieronder zijn wat reacties te lezen van fans op Twitter. Het valt op dat de reacties uiterst positief zijn. Vooral de nieuwe schurk Kang the Conquerer gespeeld door de acteur Jonathan Majors valt in de smaak bij kijkers.
Over de visuele aspecten van de film zijn fans wat minder te spreken. Fans zijn het er unaniem over eens dat de derde solo-film een sterke start is voor Phase 5 en dat het verhaal de Multiverse Saga goed vooruit helpt.
Hieronder lees je wat van de reacties:
“#AntManAndTheWaspQuantumania trapt fase 5 van de MCU af met een flinke portie Jonathan Majors als een bloedserieuze slechterik voor de Multiverse Saga!”
“#AntManAndTheWaspQuantumania van Peyton Reed is de beste MCU sinds #AvengersEndgame. De film is een psychedelische achtbaan door het kwantumrijk die momenten van gelach, tranen, botkrakende actie en hartstocht levers terwijl de film de inzet verhoogd.”
Bekijk de trailer hieronder.