Dit is waarom een Walking Dead Negan spinoff mogelijk is

News
dinsdag, 13 april 2021 om 9:00
the walking deadf1634110592
In de Walking Dead aflevering Here’s Negan konden we eindelijk de oorsprong van het personage zien. Een AMC Networks vragenlijst meet de interesse in een nieuwe Walking Dead spinoff over Negan. Is een dergelijke spinoff daadwerkelijk mogelijk?
In de aflevering Here’s Negan konden we zien hoe het personage leefde voordat de zombie apocalypse gebeurde, hoe hij de verzorger was van zijn vrouw Lucille en hoe hij aan zijn iconische baseballknuppel kwam. Nadat deze Walking Dead aflevering uitkwam, stelde AMC aan verschillende Walking Dead kijkers de vraag of zij geïnteresseerd zijn in meerdere afleveringen of zelfs een serie over de origins van Negan. Dit zouden de gebeurtenissen zijn tot aan Negans ontmoeting met Rick Grimes.

Walking Dead Negan spinoff

Alhoewel de interesse in een spinoff over dit karakter steeds meer groeit, zegt TWD showrunner Angela Kang dat er in het laatste seizoen van The Walking Dead geen plannen meer zijn om prequelverhalen te vertellen over Negan. Toch geeft acteur Jeffrey Dean Morgan aan dat er ‘geen deuren gesloten zijn’ voor een spinoff na de aflevering van Here’s Negan.
Morgan was onlangs te zien bij Jimmy Kimmel Live. Hierin zei hij dat er gesprekken waren over een nieuwe prequel spinoff over Negan. Hij zie alleen ook dat er gesprekken waren over andere Walking Dead karakters die misschien een spinoff verdienen.
the walking dead stripboekenreeks gaat stoppen 152457f1631200658
Hoewel een Negan spinoff dus niet helemaal zeker is, zijn er wel al gesprekken over een prequel over dit karakter. Dit personage is ook wel één van de meest ‘geliefde’ TWD karakters sinds zijn eerste verschijning aan het einde van seizoen 6. Het zou dan ook geen gekke zet zijn om over dit karakter een spinoff te maken.
Ben jij bereid deze spinoff te kijken? Laat het weten in de reacties!