Dit is hoe Neuralink Jurassic Park gaat creëren

  Partner van Elon Musk Max Hodak beweert in een tweet dat het bedrijf Neuralink een eigen Jurassic Park kan ontwerpen. Neuralink is een bedrijf dat opgericht is door Musk en Hodak. Hoe kan Neuralink dit nu maken?

  Universal Studios

  Neuralink is gesticht door Elon Musk en Max Hodak in 2016. Neuralinks prioriteit is om breinaandoeningen te verhelpen, zoals Alzheimer en dementie. Het uiteindelijke doel van dit bedrijf is menselijke verbetering met het apparaat dat Elon de Neural Lace noemt. Hij geeft aan dat dit een digitale laag is dat boven de cortex van het brein ligt, met het doel het menselijke vermogen te versterken.

  Jurassic Park wordt werkelijkheid

  In een tweet dat 4 april geplaatst is door Max Hodak, beweert hij dat Neuralink een levensechte Jurassic Park kan creëren, waar 15 jaar fokken en creëren van de exotische soorten, zoals dinosaurussen, in ieder geval nodig is. Toch zegt Hodak niet precies welke technologie er voor nodig is om een echte Jurassic Park te bouwen. Ook zegt hij dat de dinosaurussen niet exact hetzelfde worden als in de Jurassic Park film, als dit park werkelijkheid wordt.

  Bekijk de tweet van Max Hodak hieronder:

  Alhoewel dit idee van de partner van Elon musk erg interessant lijkt, moeten we ook kijken naar wat er fout kan gaan. Zo hebben we in de Jurassic Park films kunnen zien wat er gebeurd als we dinosaurussen daadwerkelijk tot leven laten komen en hoe dit voor enorme schade en slachtoffers kan zorgen. Het idee is leuk, maar Neuralink zou eerst moeten kijken of dit daadwerkelijk wel veilig is.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.