Zal de Friends reünie bij Ziggo te zien zijn?

News
donderdag, 15 april 2021 om 8:00
friendsf1622197197
Een paar dagen geleden werd duidelijk dat het filmen voor de langverwachte Friends reünie klaar is. De special van de populaire serie is gemaakt voor HBO Max, maar zal de aflevering dan bij Ziggo te zien zijn vanwege hun contract met HBO?
De langverwachte Friends reünie moest eigenlijk vorig jaar in mei al verschijnen, maar door een zeker pandemie was de special voor HBO Max uitgesteld. Nu het filmen voor de Friends reünie eindelijk klaar is, kunnen we verder kijken naar waar we de special uiteindelijk kunnen zien in Nederland. De meest voor de hand liggende optie is natuurlijk Ziggo vanwege hun contract met HBO, maar toch lijkt het een beetje vervlogen hoop.
Zack Snyder's Justice League was namelijk ook niet gratis te kijken via Ziggo, terwijl de leverancier dus wel een deal heeft met HBO en de film gratis was via HBO Max. Als we die lijn doortrekken lijkt het onwaarschijnlijk dat we de Friends reünie bij Ziggo gaan zien, maar je weet het eigenlijk nooit zeker. Ziggo heeft namelijk in het verleden nog wel eens een konijn uit een hoge hoed weten te toveren.
friendsf1573214725

Friends reünie bij Ziggo?

Hou er overigens wel rekening mee dat de Friends reünie anders zal zijn dan de normale afleveringen van de populaire serie. De reünie zal namelijk naar verluidt wat meer gaan lijken op een soort praatprogramma waar de cast een beetje bijpraat en controversiële momenten uit de serie bespreekt. We zullen de inhoud uiteindelijk even af moeten wachten en hopelijk krijgen we het te zien bij Ziggo wanneer de Friends reünie uitkomt. Anders is het hopen dat HBO Max snel naar Nederland komt, maar waarschijnlijk kan je dan best wel lang wachten.

Populair Nieuws