Dit is er deze week nieuw op HBO Max

News
maandag, 23 mei 2022 om 13:00
hbo maxf1650354911
HBO Max is nu een paar maanden in Nederland en wint vrij snel terrein. Om dat door te zetten zijn er natuurlijk wel films en series nodig. Dit verschijnt er deze week zoal op HBO Max.
Deze week kunnen vooral liefhebbers van series goed terecht op HBO Max. Je kunt bijvoorbeeld meteen vandaag al nieuwe afleveringen van twee toppers kijken. Zowel Barry als The Time Traveler’s Wife krijgen er namelijk een aflevering bij.
In de loop van de week kun je ook van andere series gaan genieten. Zo komt We Own This City (van de makers van The Wire) met een nieuwe aflevering. Ook gaat seizoen 2 van The Flight Attendant weer door.
In het weekend kunnen abonnees ook nog uitkijken naar een tweetal films. Op zondag verschijnt de veelgeprezen komedie Crazy Rich Asians. Als je wat meer actie wil kun je vanaf dezelfde dag ook Ready Player One streamen.

Veel meer te zien op HBO Max

Zoals je in de tweet hierboven kunt zien is er nog veel meer waar je de komende week naar uit kunt kijken. Bovendien heeft de dienst al een aardig aanbod met onder andere films Dune en The Batman. Vanaf deze zomer kun je ook de Game of Thrones-spinoff House of the Dragon verwachten.
HBO Max is sinds 8 maart in Nederland beschikbaar. Je kunt er veel content zien van natuurlijk HBO, maar ook van Warner Bros. en andere productiehuizen die onder WarnerMedia vallen. Je kunt je abonneren vanaf 5,99 euro per maand, maar voor maar twee euro meer kun je ook streamen in 4K.

Populair Nieuws

Laatste Reacties