HBO Max deelt vurige House of the Dragon trailer

News
donderdag, 05 mei 2022 om 18:30
matt smith as prince daemon targaryenf1656440092
HBO Max heeft de eerste officiële House of the Dragon trailer uit de doeken gedaan. De zogeheten teaser trailer van de nieuwe HBO Max serie geeft de eerste indruk van het verhaal waar fans naar uit kunnen kijken. De pittige anderhalve minuut die je terugtrekt naar Westeros kun je hier bekijken!
HBO heeft de eerste officiele trailer uit de doeken gedaan rondom House of the Dragon, de nieuwe Game of Thrones spin-off. De Targaryens staan centraal in de nieuwe serie en heersen in deze prequel nog over Westeros. Dit wordt onder andere gedaan met tal van draken die de familie nog heeft.
De trailer zelf duurt ongeveer anderhalve minuut en laat zien dat een nieuw spel om de troon in gang wordt gezet. Er is namelijk ophef over Princess Rhaenys Targaryen (Eve Best). Ze zou de opvolger moeten worden van King Viserys Targaryen (Paddy Considine), maar daar is niet iedereen het mee eens.
Verder komen een aantal bekende huizen terug die we van Game of Thrones zelf kennen. Zo worden de Starks en Baratheons bij naam genoemd en zien we de Iron Throne ook in volle glorie terug. Omdat de serie een paar honderd jaar eerder in de tijdlijn afspeelt, hoef je personages als Jon Snow alleen niet te verwachten in de spin-off.
Bekijk de eerste trailer zelf hieronder:

House of the Dragon trailer benadrukt (Amerikaanse) releasedatum

House of the Dragon speelt zich 200 jaar voor de oorspronkelijke reeks van Game of Thrones af. Net als de serie uit 2011 verschijnen nieuwe afleveringen in de VS op zondag, wat betekent dat iedere maandagochtend nieuwe afleveringen in Nederland verschijnen. Dat zal dus niet op zondag 21 augustus zijn, maar op maandag 22 augustus.

Populair Nieuws