The Batman is nu al te zien op HBO Max

News
dinsdag, 19 april 2022 om 12:30
2022 03 17 the batman robert pattinsonf1674484814
3 maart was het eindelijk zover, een nieuwe alleenstaande Batman film in de bioscoop. Als je deze blockbuster toevallig gemist hebt in de bioscoop, heb je geluk want hij staat nu al op HBO Max. Om de film te kijken heb je alleen een abonnement nodig.
Als je helaas je kans gemist hebt om deze te gekke superheldenfilm te zien in de bioscoop hoef je je dus niet druk te maken. Hij staat namelijk sinds 18 april al op HBO Max, de streamingdienst die onlangs gelanceerd is in Nederland. Warner Bros. is erg snel met haar bioscoopfilms op streamingdiensten zetten, zo had het bedrijf eerder al een soortgelijke actie met Wonderwoman 1984. Voor Dune was de uitgever helemaal snel, want die film verscheen tegelijkertijd op HBO Max als in de bioscoop, iets waar regisseur Denis Villeneuve niet al te blij mee was.
Hoe lang Warner Bros. door blijft gaan met nieuwe films snel naar HBO Max brengen weten we niet, maar dat het werkt voor de abonnementen verkoop is zeker een feit, HBO Max concurreert namelijk goed met Netflix.

Grote plannen voor The Batman

HBO Max heeft grote plannen voor The Batman en het Cinematic Universe waar de film zich afspeelt. Zo maakt de dienst bekend al bezig te zijn met een spinoff voor The Penguin. Net zoals in The Batman zal de rol vertolkt worden door niemand minder dan Colin Farrell. Of we daarna nog meer gaan zien, zoals bijvoorbeeld een serie over The Catwoman of The Riddler, is nog niet duidelijk.

Populair Nieuws