Epic Games is vrijgevig en schotelt twee gratis games voor

News
donderdag, 09 mei 2024 om 17:00
epic games store logof1652972108
Het lekte vorige week al uit, maar nu is de game dan echt te scoren. Vanaf nu kunnen PC-gamers het prachtige Circus Electrique helemaal gratis spelen.
Wie anders dan Billbil-kun verklapte voortijdig dat Epic Games deze game vol kleur en elektriciteit gratis weg zou geven? Billbil-kun heeft er inmiddels een traditie van gemaakt om voor zowel Xbox, PlayStation en PC diverse aankondigingen voor te zijn. Ook met deze game was dat het geval en opnieuw had hij het bij het goede einde.

Circus Electrique gratis in de Epic Games Store

Circus Electrique speelt zich af in een alternatief verleden. Het is 1899 in Londen, maar het is niet Londen zoals wij dat kennen. De stad is veranderd in een steampunk versie waarin de inwoners in moordenaars zijn veranderd.
Het is aan het circus en zijn rariteitenkabinet vol bijzondere personages om de stad te redden. Je hebt de keuze uit wel vijftien verschillende karakters, van de Sterke Man, een vuurspuwer, ontsnappingskoning clown en meer.
De circusleden nemen het op tegen verwarde politieagenten, agressieve zeelui, dames van stand die je plots aanvallen en meer. Gevechten vinden plaats in een tactische turn-based manier, waarbij Devotion een grote rol speelt.
Balanceer tussen gevechten met de agressieve Londenaren en uit opvoeren van circusshows. The show must go on, ook als alles verloren lijkt te zijn.
Naast Circus Electrique heeft Epic Games nog een cadeautje voor gamers in petto. Deze week krijgt iedereen die de game Firestone speelt een flink pakket aan gratis extra's.
Firestone is een zogenaamde idle clicker, wat betekent dat de game grotendeels vanzelf speelt en jij je kan concentreren op het samenstellen van je heldengroep en het upgraden van hun wapens. Dat is ook in Firestone het geval. Je verzamelt helden, verbetert je vaardigheden en uitrustingen en trekt ten strijde in PvE of PvP actie. Er zijn veel diverse Idle Clickers, maar fans van het genre zijn over deze game flink te spreken.
Wie Firestone via Epic Games speelt en deze week minimaal één keer inlogt, krijgen 200 Gems, 10 Common chests, 5 Uncommon chests, 10 Wooden chests, 5 Iron Chests, 360 Strange Dust, 50 Scrolls, 2 exclusive Avatars, 35 Game Tokens, 5 Prestige Token en 1 exclusive Skin. Met dit pakket, dat volgens de makers een waarde heeft van meer dan $100, kun je flinke voortgang maken, of je nu een veteraan bent of net wil gaan beginnen.

Elke week gratis games in de Epic Games Store

In tegenstelling tot veel andere 'gratis' games zijn de wekelijkse gratis games in de Epic Games Store echt gratis. Je hoeft er niets voor te doen, behalve het claimen van de game. Je hebt er geen abonnement voor nodig en hoeft er geen andere aankoop voor te doen.
Eenmaal geclaimd blijft de game voor altijd van jou. Wie regelmatig games in de Epic Games Store claimt heeft zo al honderden gratis games weten te scoren, waaronder Death Stranding, Homeworld Remastered Collection, Fallout New Vegas, Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War, Shadow Tactics - Aiko's Choice, Dishonored en nog veel meer.
Naast de wekelijkse gratis games heeft Epic nog veel meer games die je gratis kan scoren. De Epic Games Store heeft ook een grote lijst games die altijd gratis te spelen zijn. Daar zijn bekende namen bij, zoals Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania en League of Legends. De complete lijst gratis games vind je hier.
Let op: je kunt de wekelijkse gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17.00 uur en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen.
Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt, is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.

Populair Nieuws