Immortals Fenyx Rising 'Blood of Zeus' missie online

News
donderdag, 21 januari 2021 om 18:00
immortals fenyx risingf1615542255
Immortals Fenyx Rising spelers opgelet! Er is namelijk vanaf vandaag een missie gebaseerd op de Netflix serie ‘Blood of Zeus’ online. Bij deze missie komt ook een karakter- en wapenpakket vrij. De missie zal ‘A tribute to family’ gaan heten en je neemt het op tegen de twee monsters Chimera en Cerberus.
Chimera en Cerberus zijn twee monsters die vanuit een andere wereld zijn gekomen. Jouw doel is om de twee te verslaan, waarna je de Adelaarhanger verdiend hebt. Ook krijg je na het voltooien van deze missie een aantal nieuwe aanpassingsopties voor jouw personage. De Blood of Zeus missie duurt van 21 tot en met 28 januari.

Vette rewards

Buiten de Adelaarhanger en de aanpassingsopties krijg je nog een gloednieuw wapenpakket. Hierin zitten vette skins voor al jouw wapens. Ook kan je een karakterpakket vrijspelen met de missie gebaseerd op Heron, een halfgod uit de Griekse mythologie. Hierbij zitten skins die in het thema van Blood of Zeus passen. Deze pakketten blijven ook beschikbaar na dit evenement, dus je hoeft niet te vrezen voor te laat zijn.
immortals fenyx rising open world gameplay 4f1602844639

Immortals Fenyx Rising

Immortals Fenyx Rising is een enorm vette game uitgebracht door Ubisoft. De game is gemaakt door dezelfde mensen als Assassin’s Creed Odyssey en dat valt aan een aantal dingen in de game ook te zien. Toch is het een ontzettend uniek spel.
Het is een uitdagende game waar ook veel humor in zit. Je leert ontzettend veel over de Griekse mythologie, wat het ook nog eens ontzettend interessant maakt bij tijden.
Gaan jullie aan deze missie beginnen? En wat verwachten jullie ervan? Laat het ons weten met een reactie!