Is dit de Power Broker in The Falcon and the Winter Soldier?

  Sinds de start van The Falcon and the Winter Soldier wordt één van de schurken in de schaduw gehouden. Het betreft de Power Broker, een personage waarover veel wordt gesproken in Madripoor. Het personage zou de baas van de onderwereld moeten zijn, maar het is nog onduidelijk wie het personage precies is. Daar lijkt nu een antwoord op te zijn gevonden dankzij techgigant Apple.

  Disney+

  Met vier afleveringen onder de riem is The Falcon and the Winter Soldier alweer over de helft van haar afleveringen. Toch is één van de schurken uit de serie, de Power Broker, nog in mysterie gehuld. Fans lijken nu op wel heel bijzondere manier de identiteit van de schurk te hebben achterhaald.

  Hulp komt uit een onverwachte hoek, namelijk via Rian Johnson. De Knives Out-regisseur gaf redelijk recent in een interview namelijk het volgende aan. "Apple laat je wel iPhones gebruiken in je film, en dit is heel belangrijk voor wanneer je op zoek bent naar de schurk in het verhaal, maar schurken mogen nooit met een iPhone gezien worden op camera", aldus Johnson.

  Is Sharon Carter de Power Broker in The Falcon and the Winter Soldier?

  Fans hebben het advies van Johnson opgevolgd en zijn op zoek gegaan naar wie de Power Broker mogelijk is. Daarbij kwamen velen al snel uit bij Sharon Carter (gespeeld door Emily VanCamp). Het nichtje van Peggy Carter wordt in de serie opnieuw geïntroduceerd als crimineel nadat ze door de gebeurtenissen in Captain America: Civil War op de vlucht moet voor de Verenigde Staten.

  Theorieën ontstonden al snel dat Sharon de Power Broker kan zijn, maar de Apple-hint geeft deze theorie nu wat extra kracht bij. De voormalige heldin is namelijk nog geen in keer gezien met een iPhone. Hoewel het nog geen definitief bewijs is, zijn er al genoeg andere hints die duidelijk lijken te maken dat Sharon niet meer bij de goede kant hoort.

  Met nog een paar afleveringen te gaan in het seizoen worden kijkers waarschijnlijk snel genoeg getrakteerd op de onthulling wie de Power Broker daadwerkelijk is. Iedere vrijdag verschijnt er een nieuwe aflevering van de serie. Op vrijdag 23 april staat alweer de laatste aflevering van de serie op de planning.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.