Dieven worden in Red Dead Online nu dubbel en dwars beloond

News
woensdag, 18 augustus 2021 om 13:15
red dead online 8 17 2021 honorf1629284929
Sinds kort kunnen criminelen hun ei kwijt in Red Dead Online met de Blood Money update. Rockstar zal dieven deze week ook nog eens dubbel en dwars uitbetalen voor hun onzuivere praktijken.
Misdaad loont niet, behalve deze week. De nieuwe update voor Red Dead Online komt namelijk met een mooie bonus voor dieven en criminelen. Wanneer je de komende dagen een Camp of Homestead overvalt in Clearing House of Dirty Money, Dirty Deeds, dan krijg je twee keer zoveel dollars en ervaringspunten. Het maakt daarbij niet uit of je de locatie leegrooft tijdens een Blood Money-missie of tijdens free roam.
Wil je weten waar een aantal kampen en boerderijen zijn die klaar zijn om leeggeplukt te worden, dan kan je een bezoekje brengen aan Sean Macguire, Joe, James Langton of Anthony Foreman voor informatie. En als je een overval deze week uitvoert, krijg je naast alle rijkdom ook nog eens een coupon voor 30 procent korting op een revolver.

Nog meer beloningen in de Quick Draw Club

Als nieuwe versie van de Outlaw Pass, is de Quick Draw Club dé manier om toffe nieuwe kleding en andere accessoires te bemachtigen. Maar de club zorgt nu voor nog meer beloningen. Als je je namelijk voor 23 augustus inschrijft voor de Quick Draw Club, en de benodigde 25 goudstaven neerlegt, dan krijg je ook nog eens 300 dollar en 2000 Character XP.
Rockstar heeft daarnaast ook een beloning voor ervaren spelers in Red Dead Online. Ben je Rank 100 of hoger en behaal je een Low Honor in de komende dagen, dan speel je de You vs. Me emote vrij. Begin je juist met High Honor en blijf je dat de hele week vasthouden, dan krijg je juist de Jovial Laugh emote.
Nieuwe spelers hoeven zich overigens niet genegeerd te voelen door de ontwikkelaar. Rockstar heeft namelijk ook nog een cadeau voor alle spelers. Iedereen die deze week inlogt, krijg drie Potent Health Cures en drie Special Miracle Tonics. Die hoef je alleen maar even op te halen in je kamp of bij het postkantoor.