DICE toont Engineer in actievolle Battlefield 2042 teaser

News
woensdag, 18 augustus 2021 om 12:00
battlefield 2042 battlefield 6f1636980685
DICE is steeds meer informatie aan het delen over Battlefield 2042. Zo heeft de ontwikkelaar nu de eerste beelden van de Engineer later zien in een korte, maar actievolle teaser.
Voor Battlefield 2042 gooit ontwikkelaar DICE het over een andere boeg met veel aspecten. Zo zal de game geen singleplayer campagne krijgen, maar ook de bekende classes in de franchise gaan op de schop. Zo zitten klassen niet meer vast aan bepaalde wapens, maar krijgen de klassen ook meer diepgang door middel van specialisten.
Veel spelers kijken natuurlijk uit naar de nieuwe mogelijkheden van de klassen. DICE deelt daarom nu één voor één informatie over de verschillende specialisaties. De Engineer is nu als eerste aan de beurt, die door middel van een korte teaser wordt uitgelicht. De Engineer in de video heeft de Fortification System als specialisatie, waardoor hij overal op het slagveld kan zorgen voor een veilige schuilplaats.
Bekijk hieronder de teaser van de Engineer in Battlefield 2042:

Binnenkort beta voor Battlefield 2042

Teasers zijn leuk, maar spelers willen natuurlijk het liefste zelf aan de slag met Battlefield 2042. Daarvoor moeten we nog even geduld hebben, want de release van de game is pas op 22 oktober. Voor die tijd kunnen we gelukkig wel al de titel gaan testen. EA en DICE organiseren namelijk ergens in september een open beta, om de servers van Battlefield 2042 uitvoerig te testen. Nog een paar weken geduld dus.

Populair Nieuws